Be social

De kracht van social media. Één van de belangrijkste marketing tools op dit moment. Shannon creëert helpt graag op het gebied van strategie, content creatie en advies.

Uiteenlopend van het inrichten, monitoren en beheren van een account tot het opzetten van een gehele social media campagne. Onze social media pakketten worden inclusief webcare aangeboden. Dit houdt in dat Shannon creëert de interactie met de klanten voor jouw bedrijf uit handen neemt. Door middel van interactief te reageren op de doelgroep zal de groei van de social media kanalen en daarmee het resultaat des te hoger zijn.

Naast het organische bereik van de social media kanalen is het adverteren steeds een belangrijkere rol gaan spelen. Adverteren op social media kanalen kan op veel verschillende manieren. Shannon creëert start de juiste campagne om hiermee het uiterste resultaat te behalen. Daarbij hoort natuurlijk een goed ingerichte pagina of account met daarop alle informatie die de bezoeker nodig heeft. Shannon creëert zorgt dan ook voor de juiste balans tussen organisch- en betaald bereik.