Be social

Wat creëert Shannon?

De kracht van social media. Één van de belangrijkste marketing tools op dit moment. Shannon creëert maar al te graag creatieve social accounts. Met de expertise over de verschillende social media kanalen; Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, als zowel Pinterest, creëer ik een passend advies voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de fabels en feiten over de diverse accounts? Ik vertel het je!

Van analyse tot aan strategie, Shannon creëert het!
Niet alleen opzoek naar advies maar ook naar een externe partij met expertise over online marketing die de strategie voor je doorvoert? Mijn collega’s en ik drinken graag een kop koffie met je.

Wat doet SocialLane?

Uiteenlopend van het inrichten, monitoren en beheren van een account tot het opzetten van een gehele social media campagne. Onze social media pakketten worden inclusief webcare aangeboden. Dit houdt in dat SocialLane de interactie met de klanten van jouw bedrijf aangaan. Door middel van interactief te reageren op de doelgroep zal de groei van de social media kanalen en daarmee het resultaat des te hoger zijn.

Naast het organische bereik van de social media kanalen is het adverteren steeds een belangrijkere rol gaan spelen. Adverteren op social media kanalen kan op veel verschillende manieren. Met de expertise van online marketing starten mijn collega’s en ik de juiste campagne om hiermee het uiterste resultaat voor jouw bedrijf te behalen. Daarbij hoort natuurlijk een goed ingerichte pagina of account met daarop alle informatie die de bezoeker nodig heeft. SocialLane zorgt dan ook voor de juiste balans tussen organisch- en betaald bereik.

Benieuwd naar onze andere expertises en/of diensten?
Neem een kijkje op www.sociallane.nl